Oh Kambing

1:39 pm


Assalamualaikum bloggers! Dah makan tengahari ka tu? 

Hari sabtu lepas, Kin dan suami ada pergi ke open house di tahfiz kawan suami. Waktu nak ambil makanan tu, Kin request nak kambing bakar. Suami macam tak percaya ja Kin nak makan kambing bakar sebab sebelum ni Kin tak makan kambing langsung tau!


Dan malam tu memang Kin makan kambing saja tak ambil pun menu lain.


Rasa nak makan kambing tu terbawa bawa sampai hari ni. Nak kambing bakar dan blackpaper plus mayonis lagi. Tapi Kin tak nak kambing yang lamb chop punya. Nak kambing bakar macam malam tu juga.


Hehe, tak tahu lah simptom apa yang dah menghantui Kin. Kalau mama tahu Kin dah mula makan kambing ni mau dia terkejut sujud syukur gamaknya. Mana tak nya, 25 tahun hidup sekarang baru teringin sangat sangat dan tak boleh move on lagi dengan kambing bakar. 


Rasanya kambing bakar dia biasa biasa ja tak da lah super special ka apa sebab suami pun makan tak dak pulak dia komen kambing bakar tu sedap terlampau ka apa.


Eh, ada ka bloggers yang tak makan kambing dari kecik macam Kin?
Tapi, alhamdulillah sekarang dok tergila gilakan kambing bakar. Hiks 


Hmmm, tunggu suami gaji ja ni nak tuntut kambing bakar. Harap harap jumpa lah kambing bakar yang sedap kawasan Kulim atau Bukit Mertajam nanti 

You Might Also Like

3 comments

  1. Saya pernah try kuah kari kambing, kepala dah pusing2... huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan banyak sangat gak nya hihi tu panas terlebih

      Delete

Sebuah Pertemuan

Daisypath Friendship tickers

Cinta Pertama

Daisypath Anniversary tickers

Saat Lafaz Sakinah

Daisypath Anniversary tickers