KISAH SHAKLEE

12:43 pm


Rangkaian Produk Shaklee

Kisah shaklee Kin bermula bila... | Assalamualaikum. Bersyukur kepada Allah kerana masih menghidupkan kita untuk terus menghambakan diri kepadaNya dan semoga Allah mencampakkan kepada kita nikmat Iman dan Islam.


Alhamdulillah, selepas beberapa bulan Kin buat diri sendiri jadi testimoni produk dan dengan izin Allah ia nya berhasil, lalu Kin memilih untuk menjadi pengedar sah shaklee. 


Kisahnya begini, sejak nikah miss p Kin kerap sangat tak teratur dan bermacam cara kami usaha untuk pulihkan miss p. Berjumpa doktor sudah, bidan pun sudah. Berjamu sudah, mengurut pun sudah. Hasilnya masih hampa kecewa. Hihi, tapi tak da la kecewa sampai tak boleh move on. Kin redha. 


Ada yang kata miss p bermasalah kerana perubahan hormon, ada yang kata masalah dalaman. Tapi, hati kuat mengatakan masalah hormon sebab sebelum nikah miss p tak pernah gelong. Habis usaha dan ikhtiar, Kin mula study berkenaan shaklee dan cuba terang tentang kebaikan shaklee kepada suami supaya suami izinkan Kin consume shaklee untuk merawat masalah yang Kin alami.


Yelah, kalau nak sihat tanpa redha suami, tak guna juga kan  Alhamdulillah, tersuka tanpa sengaja, suami pun jatuh cinta dengan produk shaklee dan izinkan pula Kin untuk menjadi salah seorang daripada pengedar sah shaklee 


Jujurnya, ambil masa 2 - 3 bulan untuk kenalkan produk shaklee ni kepada suami. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan untuk sesuatu produk. Tambahan, zaman makin canggih dan maju, makin bercambah produk di pasaran. Tapi, shaklee juga menjadi pujaan hati Kin sebab sejak awal penubuhan shaklee, shaklee tak pernah ubah cara penghasilan produknya. 


Bermaksudnya, sejak awal pengeluaran shaklee dari dulu sehingga sekarang, tak ada penukaran bahan dalam suplement atau penambahbaikan yang di olah semula. Setia gituuuuu! Hehe. Faham tak? Kalau tak, nanti kita explain lebih details ya.


Habis sebotol Kin consume Gla Complex keluaran shaklee ni, miss p Kin kembali normal dan jujur, rasa satu nikmat sangat tau bila hampir setahun rasa tak selesa akibat ituuuu. Jujur, walaupun sedikit mahal, Kin berpuas hati sebab ianya dapat membantu Kin mengatasi masalah yang Kin alami. Alhamdulillah 



Image result for gla shaklee
Ni dia GLA COMPLEX yang Kin consume untuk pulihkan masalah kesihatan Kin  :) 

Oh lupa, Gla Complex ni sejenis softgels, ada 60biji softgel dan boleh tahan selama dua bulan. Makan sehari sekali je awak awak =)


Rasanya setakat ni dulu perkongsian kin setakat ni, next time Kin share pasal produk shaklee yang lain pulak yang Kin tengah guna sekarang ye. Semuanya Kin akan cerita pasal testimoni Kin dulu, sebab tak semua orang termasuk Kin, tak percaya dengan testimoni yang berjuta tu. Bila kita guna dan rasa keberkesanannya, baru kita yakin nak menjual. Ye dokkk? =)


Fi Hifzillah.

Your Shaklee Distributor,
Kin 017-482 9260

You Might Also Like

0 comments

Sebuah Pertemuan

Daisypath Friendship tickers

Cinta Pertama

Daisypath Anniversary tickers

Saat Lafaz Sakinah

Daisypath Anniversary tickers