WORDLESS WEDNESDAY | #3 TERIMA KASIH

3:01 pm




Image result for orang yang selalu mengata dan perli kita dia cemburu
Ihsan Mr Google 

You Might Also Like

5 comments

  1. Setuju, kalau kita takda apa, kenapa orang lain nak cemburu kan? :)

    ReplyDelete
  2. betul tu. mungkin dia cemburu sebab dia x dapat nak jadi macam kita, cemburu sebab dia takda apa yg kita ada atai boleh juga cemburu kerana ingin lebih dari kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu pun cemburu ni. doa, minta ke Allah sungguh sungguh, in sha Allah, Allah bagi je apa yang kita nak :)

      Delete

Sebuah Pertemuan

Daisypath Friendship tickers

Cinta Pertama

Daisypath Anniversary tickers

Saat Lafaz Sakinah

Daisypath Anniversary tickers