HING KULANNYA AH KE INI

8:17 pm

Assalamualaikum warahmatullahi wabatakatuh 😊


Cerita semalam.
BBQ time!!


Mulanya, semangat ja nak tangkap gambar untuk setiap moment. Bajet bajet nak masukkan dalam blog.


Tapi, di sebabkan ambe tuan rumah, ohhhhh terbusy pulak! Ada ja benda yang nak dibuat. 


Waktu ni lah nak cari magkuk, pinggan, daun pisang bagai. Maklumlah, baru pindah rumah, so tercari cari.


Tambahan, waktu waktu macam ni lah nak punggah dan keluarkan semua hadiah walimah dulu. Barang dapur memang kami tak beli sangat sebab semuanya dah ada hasil dari hadiah tu 😍


Wowww kan! Hihi, jimat poket suami 🏃


So, ini je lah yang ada. Semua tengah semangat nak nyalakan api, termasuk si kecil kecil moleks semua ni.


Alhamdulillah, family gathering done, sakinah mawaddah warahmah ke akhirnya. In sha Allah



You Might Also Like

4 comments

  1. Dah lama tak berBBQ..mesti best ber BBQ bersama family

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, best :)
      Masa ni lah nak cerita macam macam, nak pandang muka masing masing dan yang penting, hp di abaikan. Berharga sangat :)

      Delete
  2. Best bila sesekali buat aktiviti macam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, best kak.tapi ni dengan family in law. kalau dengan family sendiri lagi meriah rasanya :D

      Delete

Sebuah Pertemuan

Daisypath Friendship tickers

Cinta Pertama

Daisypath Anniversary tickers

Saat Lafaz Sakinah

Daisypath Anniversary tickers